Spk lisanslama sınavlarını geçtim,şu anda lisans başvurusu yapıyorum.Ortak olarak çalışabileceğim veya yeni kurulabilecek değerleme şirketlerinde görev almak istiyorum.İlgilenen arkadaşlar mesaj atsınlar.
Spk lisanslama sınavlarını geçtim,şu anda lisans başvurusu yapıyorum.Ortak olarak çalışabileceğim veya yeni kurulabilecek değerleme şirketlerinde görev almak istiyorum.İlgilenen arkadaşlar mesaj atsınlar.
sevgili "statiker"
aşağıdaki adrese mail atarsanız sizinle temasa geçebiliriz.
sevgili "statiker"
aşağıdaki adrese mail atarsanız sizinle temasa geçebiliriz.
sumer.info@gmail.com
Merhaba!... ilgilenizyoruz iletişim bilgilerinizi, oozcan1980@gmail.com adresine gönderirseniz yada 05304250696 telefon ile irtibata geçerseniz sevinirim!...
Merhaba Mail Adresinizi alabilirmiyiz.
Merhaba türkiye genelinde 2 büyük firmanın gayrimenkul danışmanlığını yapmaktayız bana ulaşırsan sevinirim 05323284442
Gayrimenkul değerleme lisansına sahip Harita Mühendisiyim. Yeni oluşumlarda ortak + çözüm ortağı şeklinde çalışabiliriz detayları yüz yüze görüşmek isterim.
05303475758
Lisansınız gayrimenkul değerlememidir. Işlemleriniz ne zaman bitecek. Eskişehirde bir firmada çalışırmısınız şirketimiz bünyesinde. Ortaklık değil maaş bazında. Ilgiliyseniz mesaj atarsanız sevinirim. Iyi günler...