Yapı Haberleri - İnşaat Haberleri
+ Konuyu Cevapla
Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Yardımcı Değerleme Uzmanı

Üye
    Teşekkür Et
    0

Standart Yardımcı Değerleme Uzmanı

2009 Eylül sınavlarında 5 modülü tamamladım. Ortalamam 75,6. Lisans almak için gerekli hizmet belgesini almak ve bu konuda tecrübeye kazanmak istiyorum. 2003 mezunu İnşaat Mühendisiyim. Ankara'da ikamet etmekteyim. Yardımcı değerleme uzmanı olarak çalışmak istiyorum.

Yönetici
    Teşekkür Et
    19

Alıntı ebruzen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009 Eylül sınavlarında 5 modülü tamamladım. Ortalamam 75,6. Lisans almak için gerekli hizmet belgesini almak ve bu konuda tecrübeye kazanmak istiyorum. 2003 mezunu İnşaat Mühendisiyim. Ankara'da ikamet etmekteyim. Yardımcı değerleme uzmanı olarak çalışmak istiyorum.
    www.kariyer.net veya www.yenibiris.com sitesinden güncel ilanları takip edebilirsiniz. Şuan itibari ile yoğunluk olup bir çok firma eleman aramaktadır.

Üye
    Teşekkür Et
    0

Arkadaşlar bir sorum olacak ben Gazi Üniversitesi İşletme Bölümünden yeni mezun oldum.
    Sizi burdan rahatsız etmemin sebebi, gdu ile mali müşavirlik arasında
    kalmış olmam..gdu hakkında fazla bilgim yok, sadece üniversiteye girdiğim yıl duymuştum bu mesleği televizyonlarda geleceğin mesleği diyodu. okulu uzattığım bu son dönemimde bir gayrimenkul değerleme firmasına girip iş konusunda tecrübe edinip staj yapmak istemiştim ama yakın bi akrabamın ısrarı sonucu mali müşavirlik üzerine staj yaptım.. bu stajın sonunda mali müşavirliğin bana göre olmadığını düşünmeye başladım.
    Gdu konusunda fazla bilgim olmasa da yeni mezun olduğum şu günlerde severek yapabileceğim bir meslek gibi görünüyor ki şu ana kadar başka bi meslek konusunda bu heyecanı maalesef ki duyamadım. okulum 2 gün önce bitti ama benim bir
    karar verip yolumu çizmem gerekiyor, ya ankarada kalıp bulunduğum
    firmada çalışmaya devam edip mali müşavir olucam ya da yaşamak
    istediğim şehir olan istanbula gidip gdu olcam. merak ettiğim konu ise şu, sizce tecrübesiz bir üniversite mezunu olarak gdu sertifikasını almak üzere yetiştirilmek istesem istanbulda iş bulma şansım nedir? daha doğrusu ücret olarak ne kadar alırım bu durumda? bu kararıma göre ya istanbula gidip gdu üzerine hayatıma yön çizicem, ya da ankarada kalıp mali müşavirlik alanında çalışmaya devam edicem..

Üye
    Teşekkür Et
    0

Standart İş arayışı devam ediyormu

Alıntı ebruzen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ebru hanım merhaba, eğer iş arayışınız devam ediyorsa, bana resimli bir CV nizi yollarsanız bir değerlendirme yapmak istiyoruz.Ankara ili ve çevresi için

+ Konuyu Cevapla