Gayrimenkul değerleme uzmanlığı lisanlama sınavının gayrimenkul değerleme esasları ile finans matematiği modüllerindan özel ders verilmektedir. Derslerimiz lisanlama sınavında çıkmış sorular ile desteklenmektedir. Irtibat için tel : 0505 7484100
Gayrimenkul değerleme uzmanlığı lisanlama sınavının gayrimenkul değerleme esasları ile finans matematiği modüllerindan özel ders verilmektedir. Derslerimiz lisanlama sınavında çıkmış sorular ile desteklenmektedir. Irtibat için tel : 0505 7484100
Konu gnh_100 tarafından (07-03-2009 Saat 08:05 PM ) değiştirilmiştir.
merhaba. ben henüz sınava girmedim.bu meslekle ilgili bilgi almak istiyorum. çalışma koşulları nelerdir,kolay iş bulabilecekmiyim? meslekle ilgili biraz bilgi alabilirmiyim.
Arkadaşım bu meslek geleceğin meslekleri arasında bence..Ama etik kurallar çerçevesinde yaparsan ve mesleğini seversen tabi..Detaylı bilgi yi burdan vermek çok uzun sürer ..Ancak spk nın ve tspakb nin sayfalarından yeterli bilgilere ulaşacağını umuyorum..
konut degreleme ve gayrı menkul degerleme dıye ıkıye ayrılıyo bn harıta muhendıslıgınde okuyorum bn hangı sınava gırecem yada lısanlardan bırını alırsam ıkısınede aynı anda yapabılıyormuyum..