Orijinalini görmek için tıklayınız : Yard?m acil yardım :(
mrs_eksper
27-05-2010, 01:54 AM
Merhaba arkadaşlar,
Halihazırda çalıştığım iş yerimden ayrılmak istiyorum ancak patronum lisans alma aşamamda deneyim belgesi vermeceği konusunda beni tehdit ediyor. Bu nedenle ayrılamıyorum. Halbuki 2 sene (resmiyette1,5 senelik) verdiğim emek ve geçmiş olduğum bir dersim var. Doğru dürüst maaşımı filan alsam devam edeceğim ama o da yok. Bu durumla ilgili ne yapacağım konusunda önerilerinizi bekliyorum.Yardım lütfen
Atila
27-05-2010, 02:38 AM
Merhaba arkadaşlar,
Halihazırda çalıştığım iş yerimden ayrılmak istiyorum ancak patronum lisans alma aşamamda deneyim belgesi vermeceği konusunda beni tehdit ediyor. Bu nedenle ayrılamıyorum. Halbuki 2 sene (resmiyette1,5 senelik) verdiğim emek ve geçmiş olduğum bir dersim var. Doğru dürüst maaşımı filan alsam devam edeceğim ama o da yok. Bu durumla ilgili ne yapacağım konusunda önerilerinizi bekliyorum.Yardım lütfen
SSK işe giriş bildirgesi, yaptığınız raporlardan farklı tarihlere ait bir kaç örnek alabilirsiniz. Ayrıca çalıştığınız firmanın ticaret sicil gazetesi örneğini temin etmeniz gerekir. Firmada çalıştığınızı ve firmanın gayrimenkul değerlemesi konusunda ünvana sahip olduğunu kanıtlarsanız. Bunlar sayesinde işvereninizin ne dediğinin önemi yok...
mrs_eksper
29-05-2010, 10:38 PM
çok teşekkür ederim bunları temin etmeye çalışacağım. sağolun
Atila
30-05-2010, 12:56 AM
Ek olarak;
Evrakları temin edemeseniz dahi sonuç olarak sigorta hizmet dökümü alarak çalıştığınız süreyi belgeleyebilirsiniz. Ancak bu durumda hizmetinizin kabul görmesi uzun zaman alabilir. Konuya ilişkin ilgili kurumlara şimdiden başvuru yaparsanız daha kesin sonuç alabilirsiniz.
vBulletin v4.0.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO 3.6.0