Sn. benben;
"burada yazan tüm şahıslar aynı kişi. lütfen sitemdeki nicklerinizi bana bildirin. daha fazla yüzsüzlük yapmayın. ben söyledikten sonra alta kaynak yazmışsınız. ben aynen söylediklerimin arkasındayım sizin algı gücünüz bu kadarsa yapılacak bişey yok. kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. ben sitemin reklamını yapmıyorum. yapsam ne olur yapmasam ne olur. bana gideri var geliri yok. hiç bir zamanda geliri olmayacak geçin bu boş işleri. taklitle bir yere gelemez kimse. hadi hoşçakalın. bende girmeyeyim siteyede, bir 2 aykadaş kendiniz çalın kendiniz oynayın."
Hala bütün ciddiyetimizle size hitap ediyoruz, konuyu eleştiri boyutlarının dışına taşırarak hakarete varan ithamlarda bulunmaya başladınız. Bütün bu ithamlarınızı ispata davet ediyorum. Buna göre en kısa sürede yönetici haricindeki diğer üyelerden özür dilemenizi bekliyorum. Ben ve diğer yönetici siz ve sizin gibi eğriyi doğruyla bir tutan, çamur lekesini kirden sayan kişilerinde olacağını düşünerek bu işe kalkıştık. Biz çalarken sizide ortaya oyuna açmaya davet ediyoruz. Siz oyunu açın ki örnek alıp oynayabilelim.

LinkBack URL
About LinkBacks