Yapı Haberleri - İnşaat Haberleri
+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 3. Sayfa
BirinciBirinci 1 2 3
Toplam 30 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: site eleştirisi

Yönetici
    Teşekkür Et
    13

Sn. benben;
    "burada yazan tüm şahıslar aynı kişi. lütfen sitemdeki nicklerinizi bana bildirin. daha fazla yüzsüzlük yapmayın. ben söyledikten sonra alta kaynak yazmışsınız. ben aynen söylediklerimin arkasındayım sizin algı gücünüz bu kadarsa yapılacak bişey yok. kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. ben sitemin reklamını yapmıyorum. yapsam ne olur yapmasam ne olur. bana gideri var geliri yok. hiç bir zamanda geliri olmayacak geçin bu boş işleri. taklitle bir yere gelemez kimse. hadi hoşçakalın. bende girmeyeyim siteyede, bir 2 aykadaş kendiniz çalın kendiniz oynayın."
    Hala bütün ciddiyetimizle size hitap ediyoruz, konuyu eleştiri boyutlarının dışına taşırarak hakarete varan ithamlarda bulunmaya başladınız. Bütün bu ithamlarınızı ispata davet ediyorum. Buna göre en kısa sürede yönetici haricindeki diğer üyelerden özür dilemenizi bekliyorum. Ben ve diğer yönetici siz ve sizin gibi eğriyi doğruyla bir tutan, çamur lekesini kirden sayan kişilerinde olacağını düşünerek bu işe kalkıştık. Biz çalarken sizide ortaya oyuna açmaya davet ediyoruz. Siz oyunu açın ki örnek alıp oynayabilelim.
    Atila GÜLEÇ
    De?erleme Uzman?
    Yap? Teknik Ö?retmeni

Üye
    Teşekkür Et
    0

Konu veya rapor çalıntı olsa ne olur olmasa ne olur... Amaç bilgiyi paylaşmak değil mi?Boş konuşma bunlar zamanı bunlarla geçirmek yerine faydalı işlerle uğraşılsa daha iyi olur kanısındayım. Saygılar.

Hüseyin Asıltaş-Değerleme Uzmanı
    İnş. Müh- İşletmeci.

Yönetici
    Teşekkür Et
    13

Sn.hasiltas;
    Amacımız Değerleme konusunda farkındalık yaratmak ve gerek mesleğin içerisinde olan gerekse mesleği ifa etmeyi düşünenlere fikir ve bilgi sağlamak. Ancak yapılan eleştirilere kayıtsız kalmakta gelişimin önünde engel olarak görünür. Biz bu engeli görmezlikten gelmektense üzerine gitmekten yana bir tutum sergilemeyi düşündük. Ancak gerek konunun açılmasına gerekse devamına sebep olan üyelerimizin tutumu cevapsız kalmamamız gerektiğini düşündürmüştür. Ne var ki bu durum bir zaman ve enerji kaybıdır. Bu konuda size katılıyorum.
    Atila GÜLEÇ
    De?erleme Uzman?
    Yap? Teknik Ö?retmeni

Yönetici
    Teşekkür Et
    19

Sn. benben;
    Gördüğünüz gibi sizin seviyenize inmeden halen daha nezaket içerisinde hitabı borç biliyorum. Sizden aldığımız fikirleri paylaşırsanız biz de bilelim. Eğerki site açmaksa internet aleminde ilk site açan siz değilsiniz. İnternet alemine yabancı olduğunuz ve araştırma yapmadığınız için bu tür konulara da vakıf değilsiniz. Sakın sitemden alıntı şeyler diye finans matematiği, ilgili vergi mevzuatı vb. konuları ileri sürmeyin çünkü raporda aynı şablonu kullanmışsınız saçmalığından daha saçma olur bu. Gayrimenkul değerlemenin kriteleri ve ana hatları bellidir ve biz burda tapu ve belediye, nasıl giderim gibi bir çok başlık ile bu işi yapan arkadaşların tecrübelerini diğer arkadaşlara aktarmasını ve bu işi birlikte kolaylaştırmamızı hedefledik.
    Bu sektör diğer bir çok sektörden farklıdır bence; tapu da karşılaştığınız bir değerleme uzmanına arabanız yoksa bende o tarafa gidiyorum sizi de bırakayım dedirtecek kadar rekabetten uzak birliktelik içinde bir meslektir ama görüyorum ki siz bu kadar birlik ruhunda olan biri değilsiniz.

Ayrıca burda yazan tüm şahıslar aynı kişi olayına da gelince siz anladığım kadarıyla teknolojiden biraz uzaksınız ama kişiler internete bağlandığında sahip oldukları ip adresi vardır. Burdaki üyelerimiz de bilirler. Kullancıların en son hangi ip adresi ile siteye bağlandıkları kaydı tutulmaktadır ve isterseniz size bu bilgi verilebilirim. Ama sizin bu ithamlarınızın yanlış (yalan) olması sonucunda tutumunuz ne olacaktır onu merak ediyorum.

Lütfen sitemizi boş düşünce ve yorumlarınızla kirletmeyiniz

Üye
    Teşekkür Et
    0

Öncelikle çalışma hayatınızda başarılar dilerim,
    Sn M@hmut bey,
    Ekspertiz örneklerinizi inceledim fakat bizim çalışma alanımızda göstermiş oldugunuz örneklerin dışında Arsa, Tarla ve Fabrika da bulunmaktadır. Bunların rapor örneklerinden de varsa onları da incelemek, deneyiminizden yararlanmak isteriz.
    Saygılar,

Yönetici
    Teşekkür Et
    19

Alıntı Kocka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle çalışma hayatınızda başarılar dilerim,
    Sn M@hmut bey,
    Ekspertiz örneklerinizi inceledim fakat bizim çalışma alanımızda göstermiş oldugunuz örneklerin dışında Arsa, Tarla ve Fabrika da bulunmaktadır. Bunların rapor örneklerinden de varsa onları da incelemek, deneyiminizden yararlanmak isteriz.
    Saygılar,
    Sn. Kocka;
    Bahsi geçen raporları da gizlilik ilkesi gereği önemli bölümleri silinip banka formatından çıkartılıp siteye eklemesi yapılacaktır.

İlginiz için teşekkürler

Üye
    Teşekkür Et
    0

Sayın forum yöneticileri,
    Bir bilgiyi bildikten sonra, geliştirmek için kitaplara ve yeniden diğer bilenlere gereksinim vardır.
    Bilmeden bir bilgiyi elde edebilmek için doğru yerde dalış yapmak gerekir. Balığın olmadığı bir yere olta sallıyarak balık avlama öğrenilemez. Yine de av sahasını bilen deneyimli birine gereksinim duyulur. Başlangıçta oltanın yenisine veya eskisine bakılmaz. Çirkin ce eleştiren arkadaş, belki web uzmanı olabilir. Ama! web in kalitesi içindeki bilgiler ile birleşince güzelleşebilir. Boş bir web sitesinin anlamı yoktur. Çıraklık yapmadan ustalık taslayan bir arkadaşın edası ile eleştirmiş bir kişilik kabul etmek bence daha doğru olur.
    Zaman ayırıp Bilgi dağarcığınızdaki bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederiz.
    Saygılar.
    Cumoon
    Konu cumoon tarafından (04-01-2010 Saat 06:31 PM ) değiştirilmiştir.

8. The Following User Says Thank You to cumoon For This Useful Post:

Admin (07-01-2010)

Üye
    Teşekkür Et
    0

walla bravo bu msja böle cevap vermek herkesn harcı diildir ben olsam ..... diye baslardım, böyle gereksiz adamların zaten forumda olmasınada gerek yok, öğrenmek isteyene cok bilgi var sitede. sadece experlik le alakalı bi forum oldugundan dolayı bu tarz sitelerde fazla sirkülasyon olmaması gayet normal

Üye
    Teşekkür Et
    0

Bu adsız şahısda bir art niyet, hasetlenme, çekememe söz konusu. Boşluk ve cehaletten kaynaklanan saçma sapan yorumunu kendine saklasın veya internette kendine göre geyik yapan siteler bulsun. Bu site ona fazla gelir.Kaliteli siteleri cehaletiyle kirletmesin lütfen.
    Ayrıca Atila hocama, Mahmut beye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Yardımlarınızın devamını diliyorum.
    Saygılarımla,

Yönetici
    Teşekkür Et
    13

Sn. Üyeler;
    Görüşlerinize teşekkür ediyoruz. Ancak bu konunun fazlasıyla irdelendiğini gereksiz yere uzatıldığını düşünüyorum. Eleştiride bulunan kişiler gerekli olan geri bildirimleri almışlardır diye umuyorum. Unutulmamalıdır ki, bu tür siteler yöneticilerden çok üyelerinde çaba ve paylaşımlarıyla kıymet kazanır.
    İyi çalışmalar;
    Atila GÜLEÇ
    De?erleme Uzman?
    Yap? Teknik Ö?retmeni

+ Konuyu Cevapla